Schoolreizen

Schoolreisje? PASTEUR REIZEN regelt het zó !

Voor uw leukste schoolreisje kiest u natuurlijk voor PASTEUR REIZEN. Wij hebben jarenlange ervaring met het organiseren van de meest diverse schoolreisjes tegen scherpe tarieven.

U wilt met uw leerlingen naar een pretpark voor een onvergetelijke dag vol spanning, avontuur en sensatie. Naar de dierentuin waar net die lief ogende pandabeer – wereldnieuws! – is geboren. Naar de havens van Rotterdam, nog altijd de grootste van Europa. Of met de kleintjes naar een speeltuin waar zij zich helemaal uit kunnen leven.

Misschien heeft u een educatieve of culturele bestemming in gedachten als aanvulling op uw lessen. Laat ze Naturalis in Leiden ontdekken. De Nachtwacht in Amsterdam. Het Kröller-Müller Museum in Nationaal Park De Hoge Veluwe: twee vliegen in één klap. Of de Deltawerken van dichtbij, dat staaltje van Nederlands eeuwige gevecht met de elementen.

Uw leerlingen maken zo spelenderwijs kennis met wat er buiten hun eigen wereld te beleven is. En het aantrekkelijke: u hoeft niets te doen. PASTEUR REIZEN verzorgt uw complete schoolreisje: vervoer, entrees en consumpties op de bestemming of onderweg.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!